SecuriPlus Security Alarmsystemen

One stop for security & communication.

Opgericht in 2003 en actief over heel Vlaanderen is SecuriPlus Security een toonaangevende en gereputeerde organisatie.

Wat we doen ?

SecuriPlus Security biedt totaaloplossingen met inbraakdetectie en alarmsystemen, branddetectie, camerabewaking, communicatiemiddelen en toegangscontrole voor gebouwen, personen en goederen. Zaakvoerders Jeffrey en Manuel staan stevig aan het roer en ons 8-tallig opgeleid team staat dag en nacht klaar om u de service te bieden die u verdient !

 

Residentieel en handelszaken

SecuriPlusOns bedrijf heeft al jaren een sterke reputatie in het beveiligen van woningen, ongeacht het karakter en de omvang. Veel aandacht wordt besteed aan de uitvoering en de onvoorwaardelijke garantie dat bekabeling volledig onzichtbaar wordt weggewerkt. Ook draadloze oplossingen behoren uiteraard tot ons gamma. Onze draadloze alarmsystemen zijn van absolute kwaliteit en drager van de hoogste Belgisch/Europese keuringsnorm. Met een allesomvattende 5 jaren garantie durven we u te overtuigen dat wij de geschikte partner zijn voor uw veiligheidsbehoeften.

.

Bankaire sector

Met onze totaaloplossingen op zowel mechanisch, bouwkundig en uiteraard elektronische beveiliging hebben diverse banken hun weg gevonden tot SecuriPlus. Het beveiligen van hoge risico omgevingen vraagt een speciale behandeling en een geavanceerde technologie. Voor het beheren van de toegangen, overwaken van risicogevoelige plaatsen tot beveiliging van kluizen. Realtime worden alle akties, vaak over IP,  door onze bewakingsafdeling gemonitord.

Bedrijven en instellingen

Grote bedrijven, instellingen en sterk groeiende organisaties vereisen speciale aandacht. Calamiteiten stapelen zich wel eens op en vaak zien ze door het bos de bomen niet meer. Er is nood aan een accurate securitypolicy en één transparant, allesomvattend beveiligingssysteem.

Wat klanten ervaren…