(+32) 476 740 784 info@securiplus.be

Alarm woning

 

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

 

Bekabelde of draadloze alarmsystemen of een combinatie van beiden. Een alarmsysteem met, of liever geen abonnement ? Meer uitleg naar een gepaste oplossing voor uw woning en leefsituatie kan u hier terugvinden. Of liever meteen een vrijblijvende afspraak ?

Stappenplan

 

Niet elke woning is identiek, daarenboven is elke gezins- of leefsituatie verschillend, en daarmee ook de behoeftes, wensen en verwachtingen van uw alarmsysteem. Onze experts komen graag en vrijblijvend op afspraak bij je langs om een risicoanalyse uit te voeren, waarna een vrijblijvende offerte word opgemaakt. Bij goedkeuring word een installatiedatum met u besproken en ingepland. Wij zorgen ervoor dat je woning verzekeringstechnisch correct wordt beveiligd met een bekabeld of draadloos alarmsysteem zodat jij met een gerust hart je kan woning verlaten of gaan slapen.

Geen bekabeling voorzien?

 

Geen nood, want draadloze alarmsystemen zijn tegenwoordig zo betrouwbaar geworden dat dit veelal de standaard is geworden, tenzij u natuurlijk bekabeld verkiest, of in ruwbouwfase bekabeling hebt voorzien. In beide gevallen leveren we een perfect afgewerkte installatie af met oog voor detail en esthetiek. Onze alarmsystemen alsook ons bedrijf is INCERT gecertificeerd en uiteraard erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken – Private veiligheid. Een garantie dat u een future-proof systeem hebt aangeschaft dat voldoet aan de hoogste eisen! Wil je meer weten over de verschillende systemen en mogelijkheden van onze alarmsystemen? Twijfel je nog over een draadloos alarmsysteem of bedraad?

Betere veiligheid is onze missie

24/7 service. Afspraken op dezelfde dag zijn beschikbaar.