(+32) 476 740 784 info@securiplus.be

Over ons

 

 

SecuriPlus levert en installeert sinds 2003 hoogwaardige oplossingen in beveiliging voor particulieren, KMO en industrie over gans Vlaanderen.

Een sterk opgeleid team staat 24/7 klaar om u een perfecte en adequate na-service en support te garanderen.

Met bijna 4000 klanten en meerdere strategische vestigingen zijn wij de uitgelezen partner voor een degelijke tot in de puntjes afgewerkte installatie.

Bovendien garanderen wij u de meest moderne en state-of-the-art systemen, aangepast aan de huidige noden van de markt en hanteren we een 5 jaar omnium garantie beleid op onze alarmsystemen.

Naast alarmsystemen hebben we en bijzonder uitgebouwde expertise in camerabewaking, toegangscontrole, branddetectie, fysische beveiliging en communicatiesystemen.

Wij zijn erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken onder de nummers 20-2014-01, 20-1551-06. We zijn drager van het INCERT certificatielabel voor de Belgische verzekeraars, uw garantie op kwaliteit, duurzaamheid en service.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

N

Ervaring en expertise.

SecuriPlus is ongetwijfeld een vaste en innoverende speler op de securitymarkt. Bijna 20 jaar zetten we in op innovatie en vernieuwing, belangrijke factoren in een snel evoluerende markt waarin technologie en service de sleutelelementen zijn van succes en onderscheiding. In deze optiek streven we steeds naar de meest state-of-the art systemen zonder daarbij oog te verliezen voor continuïteit en standvastigheid. De loyaliteit die we mogen ervaren van onze reeds 4000 klanten trekken we door naar loyaliteit naar onze leveranciers en merken. Lees hier meer over onze oplossingen die we aanbieden >>>

 

N

Vriendelijkheid & en professionaliteit.

Een zeer gemotiveerd team van 10 opgeleide medewerkers staan klaar om steeds het beste van zichzelf te geven. Onze mensen voldoen aan de streng vereiste sectoriele kwalificaties binnen het kader van de wetgeving. Bovendien blijft hun kennis en motivatie up-to-date door frequente bijscholingen en opleidingen.

 

N

24/7 service & support.

Van een wel georganiseerde backoffice, verkoop en onze 24/7 service & support tot een in de puntjes uitgerust team van technici alsook stockbeheer. Het werk eindigt niet bij een perfect uitgevoerde installatie van uw alarmsysteem, camerabewakingssysteem of brandalarm. Elektronische systemen zijn onderhevig aan slijtage en vereisen daarom nazorg.

Bij SecuriPlus staan we garant voor een accurate en wel georganiseerde nazorg van uw installatie.

Met andere woorden is uw investering voor vele jaren gewaarborgd en kunt u rekenen op een gezond, betrouwbaar en efficiënt systeem voor lange tijd.

N

Snelle afspraak.

Preventie is steeds de boodschap, “better be safe then sorry” hoor je doorgaans vaak. Indien het lot toch toeslaat waarna u onmogelijk nog kunt functioneren en het onveiligheidsgevoel zich meestert over uw welzijn? Bel of contacteer ons dan onmiddellijk en wij staan u met raad en daad bij om u binnen de 48 uur te voorzien van een alarmsysteem. Onze 4000 reeds geïnstalleerde alarmsystemen over heel Vlaanderen staan bijna 20 jaar garant voor gemoedsrust en een veilig gevoel.

N

Onze 5 jaar garantie politiek.

Het is u wellicht al overkomen, uw investering blijkt na twee jaar de eerste mankementen te vertonen en wellicht had u anders verwacht. Bij ons geen mooie woorden maar we voegen de daad bij het woord. Onze 5 jaar garantie politiek voor onze alarmsystemen maakt dat u geen enkel risico loopt en u met gerust gemoed kunt vertrouwen op onze technologie. Immers werken we met A-merken, sprekend voor kwaliteit maar ook voor de continuïteit van onderdelen en productie.

N

Onze marktpositie.

Hierin willen we zeer duidelijk positie nemen. Onze kleinschaligheid maakt dat we met enorme efficiëntie kunnen anticiperen op de vraag en dat onze prijzen verrassend voordelig blijven. We gaan bewust niet voor het goedkoopste en blijven trouw aan onze kernwaarden van kwaliteit boven kwantiteit en service! De markt is overspoeld door kleine low-budget spelers, alsook grote organisaties met woekertarieven. Voor ons is het duidelijk dat we ons in het midden positioneren waarbij we gaan voor lange termijn en klantentevredenheid. Een bewezen succesmodel waarbij trouw en klantentevredenheid onze grootste drivers zijn.

 

Betere veiligheid is onze missie

24/7 service. Afspraken op dezelfde dag zijn beschikbaar.